Dobro jutro

Pravna obvestila

 
IZJAVA O ZASEBNOSTI

Spoštujemo vašo zasebnost in skrbno obravnavamo vse zasebne podatke. Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, obiskane strani) shranijo na naš strežnik. Ti podatki so anonimni in so uporabljeni zgolj za statističe obdelave. Podatkov ne posredujemo tretji osebi.

Vsi osebni podatki, ki nam jih posredujete pri registraciji, bodo obravnavani zaupno, uporabljeni bodo zgolj za našo lastno evidenco ter z namenom, da vam sporočimo željene informacije. Teh podatkov ne bomo prodali, zamenjali ali posodili tretji osebi. Skrbno bomo varovali vaše podatke pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom ali razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Varovanje podatkov zagotavljamo z ustrezno programsko in strojno opremo. Če imate vprašanja glede vaše zasebnosti vas prosimo, da nas kontaktirate.

POLITIKA PIŠKOTKOV

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje strani, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno.

Naša spletna stran uporablja piškotke. To so majhne datoteke, ki jih ob obisku naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo, ko se vrnete na spletno stran ter omogočimo njeno boljše delovanje in uporabo.

Piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov oziroma informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Naša spletna stran uporablja sledeče piškotke:
IzvorIme piškotkaNamenTrajanje
Lastni piškotekPHPSESSIDPiškotek se uporablja za normalno delovanje spletne strani (uporabnikova izbira jezika spletne strani)le za čas seje
Google__utma ... __utmzPiškotke nastavi orodje Google Analytics. Omogoča pregled statistike spletnega mesta.do 2 leti

Izjavljamo, da lastnih piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Google Analytics: Izklopi
(dopusti oz. onemogoči izdelovanje analitike z mojimi obiski spletnega mesta. )

Izklop piškotkov za vse spletne strani

Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku.
Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika.
V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletni strani ne bo delovala.

PRAVNA OBVESTILA

Vse informacije, predstavljene na tej strani so lahko zastarele, lahko vsebujejo napake in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ne sprejemamo nobene odgovornosti glede vsebine, za nepravilno delovanje in/ali nedostopnost te strani.

Vsi ceniki in izračuni na spletnih straneh so samo informativne narave. Za njihovo točnost ne jamčimo in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prosimo vas, da nas glede točnih informacij in glede drugih vprašanj povezanih s pravnimi obvestili kontaktirate.

AVTORSKE PRAVICE

© 2010 - 2023 Radio City d.o.o. Vse informacije, vsebovane na teh spletnih straneh, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le z soglasjem avtorja in samo v primeru, da ohranjajo tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Če imate vprašanja glede avtorskih pravic na tej strani nas prosim kontaktirajte.