Dobro jutro

Aktualno
Ko je božič, naj bo božič za vse 2021!
Božična izložba na Radiu City!
MUF letos za vse - NA DALJAVO!
Zaščitne maske Radia City 'Ni nam lahko'
Radio City na DAB+

Radio City na YouTubu!
Opa! Podcast jutranje ekipe!
Radio City na družbenih omrežjih!
Kviz brez Googla
Slavljenec dneva

Party Hit Mix 24 ur na dan!
Radio City App na iOS in Android!
Srčna točka na Radiu City
Radijski muzej Radia City!


 

Ko je božič, naj bo božič za vse 2021!

19.11.2021 | Aktualno
150
 


Največja dobrodelna akcija Radia City Ko je božič, naj bo božič za vse, gre letos v 18. leto izvajanja. Polnoletna je. A žal niti za las manj pomembna. Zdi se, da je zdaj bolj kot kadarkoli pomemben vsak poskus, da si pričaramo božične občutke, ki jih v tej akciji definiramo kot empatičnost, skrb za sočloveka, tisti mir, ki ga lahko čutimo le, ko o drugih razmišljamo bolj kot o sebi.

Zato tudi letos apeliramo na tebe. Ustavi se in pomisli na ljudi okoli sebe. Vemo kako je, ne? Večini nam gre slabše, nekaterim precej slabše. Predstavljaj si kako bo vesel, ko ga bomo poklicali in s pomočjo angelskih donatorjev izpolnili božično željo, pa čeprav je to samo plačilo nekaterih davno zapadlih položnic ali pa kakšna tablica za otroka za katero je zmanjkalo. Ampak rabimo tebe, da lahko sežemo do vseh, ki jim lahko polepšamo božič!


Seveda kot posameznik lahko tudi nakažeš v dobrodelni sklad Pomagajte pomagati, št. 04515-0001303994, odprt pri Nova KBM d.d., ampak bolj, najbolj pomagaš samo s tem, da pomisliš kako in komu lahko skupaj polepšamo božič in nam pišeš na boziczavse@radiocity.si.

 

 

Pomagati drugim, je pomagati sebi.

Ko je božič, naj bo božič za vse! 

GALERIJA
Novicka
Novicka
Novicka
Novicka