Dobro jutro

Nagradne igre
Priigrajte si majico ali dežnik Radia City!
Kviz brez Googla - pravila igre
City premiera
Karte za nogomet
Dvig nagrade


 

Prevodi reklamne kampanije za Evropske volitve (poslanka Helena Cvikl)

16.05.2019 | Nagradne igre
414
 


V reklamni kampaniji za Evropske volitve, katere naročnik je SMC - Stranka modernega centra, kandidatko Heleno Cvikl opisuje več sogovornikov, ki govorijo v tujih jezikih. Tukaj so njihove trditve prevedene.

Louis Robert, nekdanji predsednik AEHT: "Z Heleno sodelujem od leta 2003 v evropskih in mednarodnih organizacijah, kot so AEHT, EUHOFA ali Georges Baptiste Cup, in vedno sem cenil njeno motivacijo in zavezanost, zlasti za svoje študente, šolo in državo, njen spoštljiv odnos in sodelovanje. Kot članica Evropskega parlamenta bo zagotovo lahko objektivno zagovarjala svojo državo s konstruktivnimi idejami in pri tem pa spoštovala vrednote in pravila Evropske unije."

John Lorr, direktor razvoja in marketinga pri svetovni platformi HOSCO: "Heleno Cvikl poznam več kot 7 let. V vseh ozirih sem jo v tem času spoznal kot pravo ambasadorko ne le šole, ampak tudi države. V vseh krajih na vseh prireditvah na katerih je sodelovala je vedno promovirala gostoljubnost, kulinarično odličnost, razkošnost in Slovenijo kot celoto." 

GALERIJA
Novicka
Novicka
Novicka