www.radiocity.si

Radio City Seznam forumov -> Aktualno! -> Dejanova velika preizkušnja (komentarji na dnevnik)
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo 
  Prispevek  - Objavljeno: 19 Sep 2006 07:37 Odgovori s citatom  
enigma
Na četrt Citijevec

Pridružen/-a: Tor Apr 2006 17:02
Kraj: Povsod in nikjer

Ooooooooo Crying or Very sad

Dejan, drži se in zdrži!

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Nazaj na vrh  

Prispevek  - Objavljeno: 19 Sep 2006 07:56 Odgovori s citatom  
hrepenenje
Radijski maher

Pridružen/-a: Pet Apr 2006 22:25

"Včasih si zaželim košček kruha. Zgodi se, da me bogovi uslišijo in mi dajo kos potice. Niti bogovi ne razumejo vsega." R. Kerševan

Dejan... saj veš, da te angelčki čuvajo... Ostani zdrav... objem... flower

Nazaj na vrh  

Prispevek Re: Pozdraviz Celja - Objavljeno: 19 Sep 2006 08:00 Odgovori s citatom  
rajkor
Začetnik

Pridružen/-a: Ned Mar 2006 20:58
Kraj: Sladki Vrh

Dejan je napisal/a:

Zdaj grem naprej. Še se oglasim. Bodite srečni! Delajte vse na tem, da izkoristite trenutke s tistimi, ki jih imate radi do popolnosti. Nikoli ne veste namreč, kdaj se lahko nehajo. Pogrešam vas.

Wink Wink Wink

Bodi tudi ti srečen!! Definitivno se mi zdi, da bi prav mi vsi morali iti skozi takšno prizkušnjo. Pa ne za to, da bi bil frajer, da bi bil prepoznaven, pa kaj vem še kaj, ampak preprosto za to, ker je to takšna prizkušnja, katera te dela močnega. In če imaš moč potem znaš videti tudi stvari, katere drugače ne vidiš , ali pa jih vidiš v popolnoma drugi luči.

Povsem poslušanem , se mi zdi da Dejan ne bo več to kar je bil, ampak bo prišel iz te preiskušnje, nek nov Dejan bolj močan, drug človek, ki bo znal ceniti vse vrednote tega sveta.....nekako se mi poraja misel po primerjavi z predsednikom države Drnovškom!

Dejan drži se, to delaš zamo za sebe, ne za nas, samo ti boš imel največ iz TVOJE priskušnje. Wink

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Nazaj na vrh  

Prispevek Re: Pozdraviz Celja - Objavljeno: 19 Sep 2006 08:15 Odgovori s citatom  
enigma
Na četrt Citijevec

Pridružen/-a: Tor Apr 2006 17:02
Kraj: Povsod in nikjer

rajkor je napisal/a:

Bodi tudi ti srečen!! Definitivno se mi zdi, da bi prav mi vsi morali iti skozi takšno prizkušnjo. Pa ne za to, da bi bil frajer, da bi bil prepoznaven, pa kaj vem še kaj, ampak preprosto za to, ker je to takšna prizkušnja, katera te dela močnega. In če imaš moč potem znaš videti tudi stvari, katere drugače ne vidiš , ali pa jih vidiš v popolnoma drugi luči.

In vsi tisti, ki v življenu ne znajo cenit tega kar imajo ter samo življenje jemljejo ko samoumevo.

Nazaj na vrh  

Prispevek  - Objavljeno: 19 Sep 2006 08:40 Odgovori s citatom  
zebotta
Začetnik

Pridružen/-a: Tor Sep 2006 8:14

Dejan!Ne vem ali boš to prebral pa vseeno!čestitke za pogum ,čeprav nevem kaj hudiča z tem dokazuješ ,aha najbrž dvoje jajc in zatoše enkrat čestitke.
Ker si ded in pol ,verjamem da boš zdržal to preizkušnjo .
nekako pa, bolj ko razmišljam ,bolj se mi po glavi rojijo misli kako adrenalinsko ekipa na RADIU CITY dokazuje "DVOJE JAJC#.
Kr naravnost bom povedala!MISLIM DA BI NASLEDNJI IZZIV MORAL SPREJET
BOR.
BOR!MARKO JE Z BICIKLOM ODTAVAL V NEMČIJO ,DEJAN Z GATAMI V NAHRBTNIKU ZA 5 DNI V CELJE ,DAJ "udari po muško"PA SE ŠE TI LOTI NEKEGA IZZIVA.ČE NIMAŠ IDEJ POVEJ TO V ETER !
PRIJATELJI RADIA CITY TI BOMO POMAGALI .

LEP POZDRAV !
TATJANA,MB

Nazaj na vrh  

Prispevek KORAJŽA VELJA!!! - Objavljeno: 19 Sep 2006 08:47 Odgovori s citatom  
pingica
Začetnik

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 14:28

Dejan..............tu še ena..........ne.........bolje, še ena skupina, ki drži pesti zate in verjame, da ti bo uspelo!!!!!!!!

Dokaži vsem skupaj, da se vse da, če se hoče!!!

LP.P&ostali

Nazaj na vrh  

Prispevek Re: Pozdraviz Celja - Objavljeno: 19 Sep 2006 10:35 Odgovori s citatom  
Spc
Član KPRC

Pridružen/-a: Pon Sep 2004 15:12
Kraj: Maribor

Dejan je napisal/a:
Dobrojutro!Alijedoberdan zamene? No,v vsakem primeru ni bila lahka noč... Se opravičujem, tipka za space ne dela dobro... Torej, kaj lahko povem po prvem dnevu moje preizkušnje? Začelo se je zelo dobro. Takoj sem našel delo, hvala Bernard, razvažal pakete. Za odlično kosilo. Nato druga služba, od 15.30 do 20.00 sem lepil nalepke s črtno kodo na različne izdelke in jih pakiral. Cele prste imam porezane od kartonskih škatel. Za 2000 sit. Definitivno sta to bila najtežje zaslužena dva jurja v mojem življenju. In potem? Ja, seveda je bilo prelepo da bi trajalo. Morda je bila to moja pregovorna smola? Ne vem. Gospa, ki je obljubila, da mi bo ponudila preničišče, če ji popleskanju očistim stanovanje ni prišla na dogovorjeno mesto. Morda si je premislila? Morda sem jo jaz čakal na napačnem mestu? Ne vem. Vem samo to, da sem pri 2000 tolarjih imel 2300 premalo za najcenejše prenočišče v Celju. Ob praznem telefonu in dežju zunaj sem pač nato nekako prstal to noč. Veliko serm razmišljal in ugotovil, da je res, da ta moja preizkušnja morda ne bo dokazala veliko. Da dejansko, že zaradi mojega statusa in medijske podpore, ne bom občutil kako je ko si zares na cesti. Ampak iskreno verjamem, da bom spoznal veliko dobrih ljudi, ki so pripravljeni pomagati kar tako, iz dobrote svojega srca in morda, le morda, s tem vlil nekaj upanja ljudem, ki nimajo take sreče kot jaz v življenju. Ki so dejansko ostali brez vsega. Upanje, da ne glede na to v kako brezizhodni situaciji se znajdeš, je vedno tu nekdo, ki ti je pripravljen pomagati. In že samo misel na to je vredna tega, da vztrajam. Ker so dobri ljudje okoli nas. Taki, ki vidijo preko ograje materialnega, ki nas slepi.

Zdaj grem naprej. Še se oglasim. Bodite srečni! Delajte vse na tem, da izkoristite trenutke s tistimi, ki jih imate radi do popolnosti. Nikoli ne veste namreč, kdaj se lahko nehajo. Pogrešam vas.

To pa si sedaj zelo lepo povedal.
Vsaka čast in drži se.
Applause

Moja Vremenska Postaja [Maribor, Tabor] Več Xi Networks Posvečen Vremenski Forum
KPRC Member

MOJA GALERIJA

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Nazaj na vrh  

Prispevek  - Objavljeno: 19 Sep 2006 11:57 Odgovori s citatom  
MrBoombastic
Bolfenkova leva roka

Pridružen/-a: Pet Mar 2005 14:52

Bor je napisal/a:
Dejan je na desni.

Laughing

Si prepričan? Very Happy

Vsaka čast Dejanu za tole. Redko kdo bi tole zmogel. Pa čeprav bi vedel, da bo čez nekaj dni vse po starem.

You may only be one person to the world, but you may also be the world to one person.

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Nazaj na vrh  

Prispevek  - Objavljeno: 19 Sep 2006 14:32 Odgovori s citatom  
stric
Bolfenkova leva roka

Pridružen/-a: Sre Jan 2005 6:05
Kraj: Maribor- Frauštadn

Nooroooo.
Dober je, ni kaj. Wink
Uspelo mu tak bo, v to ne dvomim, čeprav bo na čase hudo. Smile

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Nazaj na vrh  

Prispevek  - Objavljeno: 19 Sep 2006 18:33 Odgovori s citatom  
Letanca
Član KPRC

Pridružen/-a: Sre Sep 2004 15:24
Kraj: Maribor - kak pa?

Dejan, mislim, da boš dobil eno od izkušenj, ki jih mogoče nikoli ne bi doživel. Tako je to, ko se ti svet podre kot hišica iz kart, včasih zaradi višje sile, včasih zaradi izgube nekoga ali pa tudi ob prihodu bolezni.

To so trenutki, ki so zelo težki, a ti dajo toliko dobrega, da si ostali niti ne morejo zamisliti. Zelo sem vesel, da ti gre dobro in ti tudi želim zelo dosti uspeha pri iskanju dobrih ljudi.

Dobra preizkušnja, ki spremeni človeka, pa čeprav se marsikdo otepa tega dejstva, po vsem tem ne boš več enak.. vrjemi.

Obilo sreče ti želim.

Oboževalec in član KPRC.

plp Letanca

Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Nazaj na vrh  

Prispevek  - Objavljeno: 19 Sep 2006 19:14 Odgovori s citatom  
zana36
Začetnik

Pridružen/-a: Tor Sep 2006 19:09

Obilo srece Dejan Wink

zana

Nazaj na vrh  

Prispevek  - Objavljeno: 19 Sep 2006 20:16 Odgovori s citatom  
sasapuksic
Začetnik

Pridružen/-a: Tor Sep 2006 20:05

Zdravo Dejč! Stari tukaj te vsi pogrešamo predvsem pa moja, tvoja šalca za kavo... Jutra nekako niso ista kot običajno in komaj ko te ni vidimo koliko nam pomeniš! Bor in Eva sta pridna, čeprav se bor po novem oblači bolj tebi podobno ... hmmmm Smile ... nevem kaj naj si mislim.

Sem slišal, da si mel peklensko prvo noč... hvala bogu si pravi ded in si se zlizal. hehe Wink

Nič stari, mislimo na tebe in smo s tabo! Zdrži še ...

Vso srečo!!

PS: Program pa je mega ...

S.P.

Nazaj na vrh  

Prispevek  - Objavljeno: 19 Sep 2006 20:41 Odgovori s citatom  
hrepenenje
Radijski maher

Pridružen/-a: Pet Apr 2006 22:25

Dejan, vidim,da si prijavljen... upam, da si dobro, kolikor pač situacija dopušča... in da boš noč prespal kje na toplem... Čuvaj se... objem...

Nazaj na vrh  

Prispevek  - Objavljeno: 20 Sep 2006 01:59 Odgovori s citatom  
Spc
Član KPRC

Pridružen/-a: Pon Sep 2004 15:12

Dejan je napisal/a:
No, evo ga. Drugi dan je pravzaprav za mano. Lahko rečem, da je nekaj slabega, kar se je zgodilo prejšnjo noč zdaj prišlo nazaj. Najprej brezplačna kava (hvala Aleška), nato friziranje kužka v Pasjem stilu (hvala Jasna) in še zanimivo delo v arhitekturnem biroju 73 (hvala Grega). Hrane je bilo več kot dovolj, zdaj me čaka še prenočišče pri Gregorju doma. Končno noč v topli postelji... Zdaj je vse, kar si želim le še, da bi me Bor zbudil kako uro kasneje! Smile Jutri imam namreč dopust. Dva dni sem precej trdo delal, zaslužil dovolj denarja, da si lahko privoščim poceni nočitev, čaka me povabilo na piknik, nogometno tekmo in še v kino zvečer, tako da mislim, da me čaka zanimiv dan. Morda malo manj za vas, ker se res ne bo zgodilo nič dramatičnega, čeprav človek nikoli ne ve... Wink

In še o dobrih ljudeh... Res je, so. Ampak žal so tudi slabi. Ker očitno morajo biti. Zaradi ravnovesja. Ali pa zato da nas na dobre ljudi opozorijo? Kot je noč črna, da lepše vidimo zvezde? In če je tako, zakaj srečanja s slabimi ljudmi tako bolijo? Morda pa je tako, da bi bila zaman zdravila, če ne bi imeli ran? Bi brez slabega dobrota preprosto izginila? V to ne verjamem. Verjamem pa, da se le dobro z dobrim vrača in da je sreča vedno okrog nas. Le mi smo prevečkrat preveč zaslepljeni, da bi jo videli. Pa tako malo je potrebno...

Globoke besede, Globoke!
Applause Applause Applause

Moja Vremenska Postaja [Maribor, Tabor] Več Xi Networks Posvečen Vremenski Forum
KPRC Member

MOJA GALERIJA

Nazaj na vrh  

Prispevek  - Objavljeno: 20 Sep 2006 07:01 Odgovori s citatom  
branka
Začetnik

Pridružen/-a: Tor Jun 2006 7:22

Dejan! Preizkušnja gor al pa dol! Tega ubogega Bora štrapciram naj ti pomaga s tem, da da meni tvojo telefonsko, sam ni šans. Mi je napisu celo štorijo nazaj, zakaj TVOJE GSM ŠTEVILKE NE DA!!! No, pol se pa vidla, da si se znašel in sem danes še sama fajn spala, hahaha! Tale teden ti pa res ni lahko!!! Uživaj danes, TURIST!!!
Branka Very Happy

Nazaj na vrh  

Radio City Seznam forumov -> Aktualno! -> Dejanova velika preizkušnja (komentarji na dnevnik) Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas  
Stran 1 od 3  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo  Odgovori na to temo